Pimp my Kick in School by Night

Igår var jag på skolan till ett på natten. Jag tycker mycket om min skola! Den är lagom stor och har ett servicecenter med galet mycket teknik att hyra gratis men framför allt känner jag mig som hemma i den. Jag kommer och går vilken tid på dygnet jag vill. Kan plugga, ligga i en soffa, pyssla i verkstan (där kom en överdrift, har egentligen ingen access dit men har kontakterna istället, höhö) eller varför inte hyra filmsalen för en kväll.

Anledningen till den sena vistelsen igår var en inplanerad Spark-fixar-kväll. Efter en lång dag hade Johan och Tove lagat middag till mig som vi åt och sedan begav oss till skolan igen. Toves spark var ännu risigare än min och vi hjälptes åt att rusta upp dem. Skrapa färg, limma, dra i skruvar,  måla. Efter fyra timmar var inte mitt och Toves engagemang på topp längre! Vår "slöjdlärare" Johans ambitionsnivå gick en bra bit över våran märkte vi. Som tur gick Lania iväg till Kåren och rullade chokladbollar till oss som ingav sockerrush och nytt hopp. Filmsalen var hyrd och tanken var att se en film mellan de två påstrykningarna av färg men eftersom vi började med filmen efter kl. 23 drog det ut på tiden och jag har fått slutföra sparkrenoveringen idag istället. Det kommer kort på den färdiga skapelsen i morgon. Färgen heter Hjärta.

1. Min ex-gröna spark.
2. Sanna och Tove kämpar med förarbetet. Förarbete är tråkigt.


Krig med färgkulor

Jag har ju glömt att berätta om den dagen jag spelade Paintball för första gången i mitt liv! Det hände för ett par veckor sedan. Vi var ett gäng på 15 pers som drog iväg en förmiddag till Byske som ligger mellan Piteå och Skellefteå. Vi delades in i två lag som krigade mot varandra i några adrenalinpumpande timmar. Jag fick bara ett riktigt skott på mig och det är jag glad för. Det gjorde rätt ont och jag hade blåmärke på överarmen länge. Men det var sjukt roligt. Jag kommer absolut att spela Paintball igen, var så säker! Eller var inte säker rättare sagt! Jag tror att jag besitter viss talang nämligen.

Framme.


Utrustningen ska prövas ut.


Och lagen delas in. Här är jag med mitt lag, andra från höger.
Jag tror bestämt att vi vann!


Genomgång i Freezone.


Elisabeth och Veronica var också skjutglada.


Action!


Lisa är träffad. Mask är ett måste!


När vi tröttnat på krigandet myste vi i Lappkåtan.


Med grillning, musik och sång.


Chrisma fixar Bullens.


Vissa grillar köttbullar.


Varmt och skönt.


Myspys.

Kalaset

Jag och 3 tjejer till smällde ihop en gemensam födelsedagsfest i helgen. Vi hyrde Kvarters-lokalen, en musikanläggning från skolan och pimpade till hela stället så gott vi kunde. Det blev en jättetrevlig kväll med mycket tok och folk. Här kommer bevismaterial.

VIP:inbjudningar skickades ut.Folket anländer.


Vi försökte gestalta temat Snö & Is så gott vi kunde med dekorationer.


Födelsedagssång.


Anton satt vid mitt bord.


Det gjorde även vackra Ellen.


Fler bordsgrannar. Ellen, Martin och Johan.


Stiliga killar.


Vi födelsedagsbarn. Piff, Fjäll, jag Glenn och Sara.


Kvällen fortsatte med karaoke.


Sanna och jag drar av en schlager.


Dansgolvet. Tack för roliga presenter, god mat och fantastiskt sällskap!

Min Dag

I mitten av veckan blev jag ett år äldre. 23 är en ålder som känns rätt. Dagen innehöll pyssel med UPAF-föreningens anslagstavla som så snart är klar. Sedan bakade jag för fullt! Semlor och två tårtor lyckades jag svänga ihop till mitt födelsedagsfrämmande som rullade in på kvällen, en skön blandning av Upplevelse 1:or och 2:or. Fick ett par söta tofflor, post, termometer och pengar m.m.


När jag skulle öppna balkongdörren tidigare på morgonen låg det ett litet paket utanför på handtaget. Det var inget märkvärdigt paket, brunt med vitt bomullssnöre. Utan underskrift stod det bara "Grattis Marie!" och i i paketet låg ett par små nyklar. Typ cykelnycklar. Dagen gick och jag funderade över när en ledtråd skulle komma till den mystiska presenten. På eftermiddagen fick jag ett sms där Johan i Upplevelse2:an undrade om jag listat ut vad nycklarna gick till. Det var som jag anat från honom alltså. Jag gav mig ut på present-letar-jakt. Det såg ut som cykelnycklar så jag ägnade ett bra tag till att undersöka cykelförrådet. Jag gav upp till slut och gick hemåt för att äta middag. Vid porten stannade jag upp och tittade på den gröna sparken som stod fastlåst vid stupröret. Jag fick ett infall, tittade mig runt och bestämde mig för att pröva mina nycklar till sparkens lås. Det passade! Det var min spark. Min present från Johan och jag blev glad, så glad. Spark är liksom min grej och det visste han.

Frivilligt inbrott och S T R E S S

I tre sekunder trodde jag att jag haft inbrott i min lägenhet. Kaos i köket när jag kom hem.
Grejer över hela bordet och golvet! Panik! Sedan gick ljuset upp.
Aaaaah, det var idag dom skulle hämta skåpluckorna för ommålning.

Min lägenhet är inte vacker nu. Har hämtat upp en bananlåda och öst i alla prylar i till vidare. Det gör inte saken bättre att jag är sjukt stressad över att hinna allt till födelsedagsfesten i eftermiddag. (och därför sätter jag mig helt logiskt och bloggar??!) 50 pers beräknas dyka upp på knytkalaset till att börja med. Jag ska göra några tacopajer, pynta lokalen färdig och sedan ta tag i mig själv vilket kan ta sin tid. Fan. Jag skulle ju sola också! Gaaaah! Elisabeth kommer och sover över, borde damsuga också då. Borde sluta blogga alltså. Borde plugga! Borde kanske lägga mig under täcket och kliva upp i morgon. BORDE!

Upplevelsepojkarna 2009

Nu är den äntligen här! Kalendern som alla väntat på.
Jag har ett exemplar från den begränsade upplagan. Tjoho!På bilderna är de modigaste killarna i Upplevelseklasserna 1-4.
Fotograf: Lania SitepuJa, vad säger ni? Någon som har en framtida karriär inom modellyrket?
Jag har ett extra gott öga till Banan-pojken.

Svag

Ikväll flödar Anthony and the Johnsons ur stereon.
Att jag kände så mycket ändå, skit också. Vet inte vad jag ska göra.Deras nya album släpptes i Sverige igår. The Crying light.

Din Dag

Idag blev finaste Veronica ett år äldre! Godaste tårtan på länge! Och sconesen!<3

Hallåja

Återvänder så snart förkylning och kursexamination är över!

I morgon smäller det

Summa sumarum har min dag varit kursavslutning med opponering, första turen i längskidspåret och mängder av skratt med nytt sällskapsspel.

Nu är det god natt för att orka vara en tapper fighter i morgon tidig förmiddag!
Detta står på schemat:

                              vinter paintballvinterpaintballvinterpaintball


Varde ljus, jag ser inte mina skor!

Kom hem till lägenheten i Piteå igår. Hallen var mörk. -Hm, just det, glödlampan skulle jag ju byta! Satte i en ny 40W och allt var frid och fröjd igen. Senare på kvällen när jag kom in genom dörren och stängde den, blev det åter mörkt i hallen. Lampj-veln gick sönder IGEN!

Varför händer detta?! Pappa Elektriker?
Glapp någonstans eller tål helt enkelt den lilla stackars glödlampan inte mina power-smällar i dörren?Motsatsen till pigg och fräsch

Den här färget har mitt ansikte skiftat i de senaste dagarna.
Magsjuka, vinterkräk eller matförgiftning. Hur som helst någon av de värsta åkommorna jag haft!

Det är inte fräscht när du sitter på toa, spyr i en påse det visar sig vara hål i och fortsätter i handfatet där du orsakar stopp i vattenlåset.
För mycket information?MisstolkningBra att dom hänger med i Backe men när blev ved en upplevelse?!

Kallt ute, kallt inne, kallt i hjärta, kallt i sinne.

Det här är inte ok!


Tre vänner, tre dagar i Hudiksvall

Fjällstugan.   Fjortis-fest.   Vuxen-fest.   Mina hälsingeflickor.   Bloggar.   Promenad till Forsa kyrka.   Ressug.   Chicken Curry-macka och två nya kjolar.   Bäddsoffan med Skalman.   Toast.   Årets sista solarie-sol.   Mamma och pappa Fjäll.   Vaktning av 6 systempåsar.   Avocado-röra.


Utdrag från 12-slagets konversation.
Jag var sentimental, Fjäll förundrad och Skalman tyckte mest att det luktade krut.

-Denna dagen ett liv... -Det luktar krut. -Nu tappade jag bort mig. -Meeen.
-Nu pussas vi! -Inte än e! -Det luktar krut!


Tvillingar?


En gång på ett kalas i Piteå hittade Veronica sin 2:a mamma. Nu har jag funnit hennes syster!

Blev hon förväxlad på BB?

RSS 2.0