Är trött och skrivert kort och gott.


Fredag: Ok plugg på skolan. massa regn. Färgade håret. Sen finmiddag med stek, vin och fnisshumor. Senare, en sväng på Kåren.

Lördag: Städning, jättelite plugg och Kick off med SMASK-kommittén hemma hos mig. Tacopaj och trevligt prat, trångt och mysigt.

Söndag: Många timmars rapportskrivning idag med en utflykt till Dollarstore med Sannana.

God natt.

Det bor en häst i min trappuppgång.

Har satt i mig nästan hela portionen av den konstigaste middagen jag någonsin ätit. Jag ser mig själv som en god kock nästan alltid men detta törs jag nästan inte erkänna att jag var skaparen till! Utgångsläget för att en sådan här maträtt ska uppstå är matrester i kylen och tankspriddhet.Recept på en äcklig sallad

- en hög makaroner och risnudlar
- ett kokt ägg
- en bullens pilsnerkorv
- några skivor Euroshopper-kalkon
- ärtor och majs
- en tomat
- en omogen avokado

Allt ska vara kallt och blött.

Pröva att piffa till det med lite pesto. Fungerar inte det så ta på en dutt Sweet Chili sås också.
Blir det inte bättre, kläm ut en klick ketchup.

Varsågod och smaka igen och känn hur otroligt ogott detta var!För övrigt så bor det en häst i min trappuppgång. Alternativt en mäniska med träskor som kan konsten att galoppera. Det spelar ingen roll om hästen/människan är på väg upp eller ner för trappen. Morgon eller kväll. Det klapprar alltid lika snabbt och hårt. Jag stör mig nästan inte alls utan finner det mest fascinerande.
Ni kommer att vara så less på mitt SMASK-prat i slutet av mars!

Natten närmar sig så det är väl lika bra att knyta ihop säcken för idag. Har inte hunnit med så mycket skola som jag skulle viljat men har varit väldigt effektiv på andra håll.

Har lyckats sätta mig in i SMASK-produktionen med alla poster och dess underposter (omkring 200 studenter brukar jobba med SMASK-produktionen) riktigt bra genom gamla protokoll och dokument och känner mig nu hyffsat stabil i projektledarrollen.

Hade första mötet tillsammans med kommittén i eftermiddag. Det blev ett ganska mastigt möte men det är är en tuff start då främst sponsoransvarige och marknadsföringsansvarige ska komma igång med sina uppgifter! Jag är nöjd med min grupp på 8 studenter som består av större delen ettor utan just SMASK-erfarenhet men som verkar pigga och intresserade vilket är nog så viktigt. Har bjudit hem kommittén till mig på en "mini-kick-off" nu på lördag för att bilda teamet/teambuilda/lära känna varandra, you name it. Får se vad jag hittar på. Tacopajen brukar fungera i de flesta lägen.Jajjamen.


Till Veronica.

Läs länken och känn att du inte är ensam.
Tipset kvarstår - skicka ut murgrönorna balkongvägen bums, alternativt dränk lössen i såpvatten!

http://cassiopeia81.wordpress.com/2007/10/12/plotsligt-krop-det-en-masse-bredvid-sangen/Drömmar och upplevelseproduktion.

Burj Al Arab, världens enda sjustjärniga hotell och finns i Dubai. Hotellet har sex restauranger var av en är fiskrestaurangen Al Mahara som finns under vattnet dit gästerna transporteras med ubåt. Hotellet erbjuder allt och mer därtill. Tennisbanan är den lilla runda plattan ni ser högt upp på höger sida av hotellbilden. (www.burj-al-arab.com)

Burj Al Arab


Fiskrestaurangen Al Mahara.Farligt spel. Nu: Sluta drömma och tillbaka till rapporten!


Sista låten för ikväll.

Who is the lamb and who is the knife?
Jag har blivit ännu lite tuffare under det här året och bättre ska det bli.

Go natt!

Florence and the Machine - Rabbit Heart

Nöjdheten

Nu ligger äntligen Spotify fint i min dator. Inte en dag för tidigt. Åter igen - tänk vad mycket man kan uträtta när studierna väntar!

Jag spenderar resten av kvällen med Regina Spektor och Ane Brun.


Kangaroo for you!

Idag sitter jag på skolan och försöker skriva på en rapport. Det har lossnat lite men motgångarna ploppar upp lite då och då för att jag inte ska få känna mig allt för smart och framgångsrik. Mitt största hot i livet är tiden som tickar iväg onaturligt fort. Denna dagen är snart slut och jag har just påbörjat min "att-göra-lista". Kan ha att göra med att jag inte kom igång fören vid tolvtiden. Bättring på det i morgon!

Nu ska jag ta tag i SMASK-planeringen en stund. Ringa och smöra lite för Acusticum så de ger mig alla lokaler vi behöver.

Det är många som tycker, några som gör men många som gör väldigt lite! Livet har jag hört. Är nog bara att vänja sig. Mitt råd till min SMASK-kommitté igår blev, med tillräckligt mycket information och kunskap vågar man vara kreativ och nytänkande!

Lite för nytänkande kanske?

En helg i oktober.

Den största bedriften i helgen kan ha varit putsandet av mina fönster. Det har nog inte gjorts på ett par år och resultatet blev hänförande! Fönsterputsning är ingen vanlig syn här på studentområdet. Vuxen-poäng till mig! Tänkt vad mycket annat man kan hitta på när studierna ligger och väntar!

Fredagen blev en hemmakväll med blandade känslor. Var på något konstigt humör och intog sägen rätt tidigt i brist på motivation till något vettigt. Jag såg inte ens vem som åkte ur Idol! Jag bryr mig fortfarande inte idag.

Elisabeth ringde på lördag förmiddag och muttrade något om tråkig familj och bad mig komma till Luleå och umgås med henne. Vi skulle göra två flugor på smället genom att införskaffa material till min rapport om Upplevelsebaserat lärande och samtidig få kvalitetstid ihop. Målet blev Teknikens hus där det liksom namnet tyder på finns roliga tekniska utställningar i ett hus. Elisabeths ynsta dotter tackade vänligt men bestämt nej till att följa med när hon insåg att det inte skulle bli några nya leksaker köpta till henne, då hon blandat ihop Barnens hus med Teknikens hus. Söta material kids! Dagen på Teknikens hus var ett roligt inslag i vardagen och bjöd på gratis kaffe och många skratt!

Skyndade hem från Luleå och lyckades komma i tid till Micke Falls konsert på skolan tack vare Elisabeths fina värdskap som yttrade sig i en lassangette-middag i väntan på bussen. Konserten var mysig och efterföljdes av fotbollskväll inklusive öl och baileys i slutet sällskap. Det väldans trevliga slutna sällskapet och jag fick skjuts ner av Kristin ner till Piteås innekrog Kalles. Jajjamen. Där dansade jag mig svettig som aldrig förr innan hemgången gick via ett stopp för nattmat på Shell, Piteås innebensinstation.

Idag är en dag bland alla andra dagar men som vanligt innehåller den en liten, men märkbar dos av den klassiska söndagsångesten.

Ett urval tokigheter från Teknikens hus i Luleå:
Världen vilar i Elisabeths händer.


Vi gömmer oss för någon inne i jordens inre.


Jag arbetar flitigt med joy-sticks nere i gruvan.


Elisabeth känner sig flygmogen. Bilden är taget ca 2 sekunder innan hon slår den lilla flickan i huvudet med de skrämmande vingarna.


Att vaska guld har alltid varit ett mål i livet.


Vi tillverkar nyckelringar tillsammans med ett skönt gäng särisar.


I kärlekens tecken. (Vi ville göra en annan form egentligen)


Till er som visat intresse vid publiceringen av min vän Sofias muskelökning.

Det är på riktigt! Inget Photoshopande.

Sofia, Linnea och jag back in the days. Oslo 2005.


Sofia nu.Om natten sover katten.

Fick ett godnatt-sms av Kokos nyss. Ser mysigt ut.

En vän från Oslo-tiden

Gjorde en häftig upptäckt på Facebook!
Min kompis Sofia Isberg från au-pair-tiden i Oslo har biffat till sig!

Sofia då.


Sofia nu.


Grattis till tredjeplatsen i Norska Mästerskapet i Body Building Sofia!


5:e dagen i veckan.

Idag har jag sprungit omkring i skolan och bland annat raggat folk till min SMASK-kommitté. Personlig kontakt är ju alltid bäst och det är intressant att se hur glada människor blir när jag ber just dem att söka. Det ligger onekligen något i vikten att få varje människa/gäst/kund att känna sig sedd!

Nu: Laga rotmos & fläsklägg simultant med städning av lägenheten!

Min Hibiscus blommar!

Nu börjar spektaklet igen. Underbart.

Efter ett tags fix och trix har jag äntligen bokat konsertlokal för S M A S K  2010!  Nu är bara frågan vart min kommitté är? Min styrgrupp? Har suttit i skolans foajé idag och promotat. Är inte helt hundra på min marknadsföringsstrategi. Det är inte nytänkande att sitta i fojén och spela gamla SMASK-låtar precis men nu hade jag inte mer av min själ att sälja idag. Hyrde i alla fall en TV på vilken riksSMASK 2008 rullade, pimpad med glada ballonger. Huvudsaken att uppmärksamheten väcktes något.

Är hemkommen från ett coreboll-pass nere på Korpen. Mag- och ryggträning alltså. Jag känner dock lika mycket i stjääärrrrten.

Nu bli det kvällspluggning.

2009års SMASKvinnare Osynk.
Min första SMASKproduktion. More to come!


Jag ska skriva mer sen.

Nu har jag blivit SMASKgeneral och egen företagare. Studerar 125%. Sköter min post som projektansvarig i UPAF. Försöker träna och träffa vänner. Det borde gå. Jag ska bara komma på hur.

RSS 2.0