Ändrade planer.

Jag var trött, mådde dåligt, lagade mat, låg på soffan, tittade på tv, fick tråkigt, fick besök, drack vin, klädde ut mig till indisk kvinna. Och på den vägen äre.


Finaste sidan.

Hemsidan för SMASK börjar att ta form! Saknas artistinfo och några sponsorloggor men annars är den riktigt najs! Det är duktiga studenter på skolan som gjort den, Anna Grape och Caroline Hillgren. Jag finns visst med på en bild någon stans också.
Gå in på länken: www.smask.org/pitea

Storytelling och nybakt lingonbröd med hushållsost.

Begriper inte hur jag inte lyckas ta mig i säng i tid! Blir galen på mig själv. Är dödstrött mellan fem och åtta men sedan vänder det. Nåhja, lite basinfo bjussar jag på.

Idag har i alla fall varit en relativt effektiv dag. I morse började jag med en liten examinationsuppgift som bestod i framförandet av en egenhändig berättelse. Det gick helt ok, kändes som det var en spännande story jag kom med. Problemet var bara att jag drog över tiden en aning. Gränsen låg på 4-5 minuter men hur jag lyckades hålla låda i NIO minuter är för mig en gåta. Kan bero på att jag inte visste hur jag skulle sluta när jag började. Hehe.

Sedan blev det lite Yukigassenfix och snälla Elisabeth hjälpte mig med engelskaöversättningen av ett brev som skulle ut till utbytesstudenter i snöbollstävlingen.

Efter det har jag faktiskt hunnit med både matbrödsbakning, tvättning och redigering av Ram-dokumentet för SMASK (viktigt för SMASKs överlevnad vid Kårsammanslagningen mellan Piteå och Luleå). Det sistnämnda hade jag gruvat lite inför men gick väldigt smidigt när jag väl satte igång.

Det här kan vara historiens tråkigaste inlägg. Hujedamej!
Godnatt.

Lingonbröd - check!

Semlor + krig = grädde på tapeten?

Idag skulle jag plugga duktigt. Det blev SMASK all day long. Manusgenomgång med semlor, schema-fix för produktionsveckan och sedan vecko-mötet som topping på det. Hm. Men jag vill egentligen inte klaga för det är väldigt roligt och inget, inget annat projekt i skolan skulle ge mig så mycket nyttigheter och nära real-life-erfarenheter. Börjar dock bli lite småstressad över praktikansökningen som jag inte kommit igång med än. Får bli lite mer effektiv helt enkelt.

Lindy Hop-kursen igår var underbar. Det är inte helt lätt måste jag säga men desto gladare blir man när det flyter på i några takter. Vi lärde oss att "Charleston-kicka" (?). Väldigt groovy. Hehe.

Har inte hunnit med att baka några egna semlor än. Dålig stil. Men har i alla fall blivit bjuden på två stycken idag!

Mina Love-Semlor från förra året.


Veckan då SM i Yukigassen (snöbollskrig på japanska) ska gå av stalpeln är här! Har ju rollen som projektledareassistent och gör det jag blir tillsagd av bossen helt enkelt. Hehe. Nä, det har faktiskt inte varit så mycket för mig att göra än. Det blir nog mera hands-on-göra till helgen då tävlingen äger rum i Luleå. Jag ska hålla i lagparaden genom Luleå, invigningen och prissermonin. Annars mest bara göra som bossen säger som sagt. Fina kläder har vi ansvarsposter fått! Jackorna kunde kanske varit lite mer färgglada men helt ok ändå. 

Skulle försöka se lite cool ut i Yukigassen-outfiten och "passet" här.


Nu måste jag skriva en berättelse om något som hänt mig på 5 min till Storytelling-kursen i morgon. Dramaturgi, hjältar och allt ska vara med. Eller, huvudsaken är att den "trollbinder" skulle jag tro.

Kram, gonatt.

Wanted

Jag är visst efterlyst och har efter en tids vilset famlande nu hittat tillbaka till bloggen.

Det känns bara tradigt att börja räkna upp vad jag gjort de senaste två veckorna så jag hoppar direkt in i matchen istället. På tal om match så har det varit två fina helger på rad nu och då sysslar vi med sånt här:

SNÖRUGBY!


Käglorna faller.


Sol och mys.


Vi har sjukt mycket snö i Pite!


Även hundar får vara med.


(Foto: Erka och Brandén)

Mobilfodral.

Skulle verkligen behöva blogga ordentligt nu! Händer ju så sjukt mycket saker hela tiden! Men det har jag inte tid med, ikväll heller, då jag ska svara på mail och duscha helst innan midnatt. Publicerar i alla fall vinterns hetaste kreation - Ett mobilfodral i årstidens färg.

Made By Marie.Gonatt!

Bananen är packad!

Nu drar jag på Lindy Hop!


RSS 2.0