Lämnar Stockholm för en stund.

Flyger upp till Luleå snart och det ska bli underbarast! Några dagar i Piteå väntar med bland annat redovisning i en avslutad kurs. Sedan bär det av hem till Backe och där stannar jag ett tag. Det känns guld värt!

En bra n bit.


@ Gullmarsplan.

Det bästa med Gullmarsvägen 10, min Stockholmsadress, är det obefintliga gångavståndet till tunnelbanan.

Det sämsta är omöjligheten att få en tvättid inom två veckors tid. Ett minus kan även vara att som pedantisk tjej bo med två opedantiska killar. Men, nu har vi i alla fall fler än 1 matsked så vi slipper turas om att äta frukost.

Ibland bakar jag på Gullmars..


Fick inte med mig mycket saker från Piteå. Kläderna gick före.
Men tre ting åkte ändå med i väskan. Tre väldigt nödvändiga prylar!

Pryl 1: Klockradion, för att kunna vakna till "Morgonpasset i P3" och bli människa.
Pryl 2: Tomteflickorna som härstammar från mamma.
Blir svårt att få till julstämningen utan dem.
Pryl 3: Bananfodralet. Hur skulle man kunna ha en fungerande vardag med mosad banan i väskan?!En annan bra sak med Gullmarsplan är att en Chihuahua hälsar på ibland. Det är en jäkligt sympatisk kille med käkfel och ständigt tungan på vift.

Chihuhuan Milko. Hunden med personlighet.

Välkommen som publik till Sveriges största insamlingsgala!

Världens Barn drar igång sina sändningar i SVT och platser till direktsändning och genrep finns. Programmen innehåller reportage, samtal och musikunderhållning. Artisterna är bland andra Eric Saade, Malena Ernman, Glada Hudik Teatern, Sarah Dawn Finer, ROCKSTAR feat. Annika Ljungberg, Orup, Pernilla Andersson, Drifters och Jill Johnson.

Datum & tider:
Direktsändning av "Världens Barn med Anne Lundberg" söndagen den 10 oktober kl. 18:15-19:30
Genrep "Tillsammans för Världen Barn" fredagen den 15 oktober kl. 15:30-18:00

(Kom till TV-huset, Oxenstiernsgatan 34, senast 20 min innan)

För platser maila namn och val av dag/dagar till marie.olofsson@svt.se

Anne Lundberg och Rickard Olsson är programledarna.

(Foto: Linn Muhr SVT)


Att arbeta i en labyrint.

Jag trivs så himla bra på jobbet! Bästa jobbet hittills! Jag är alltså projektkoordinator för Världens Barn-galan vilket innebär artistkontakt, publikansvar, organisering och administrering av information. Jag får jobba med stjärnproducenten Meta Bergqvist och superkompetent projekt- och produktionsledare. Dessutom känns jag behövd och väldigt uppskattad. Några jobbveckor kvar och jag njuter!

SVT är en labyrint från 60-talet vilket skapar problem för mitt haltande lokalsinne. Men jag har tagit ut riktpunkter. Utanför Christer Björkmans rum står ett antal ryska dockor från Melodifestivalen och leder min väg. Dom är fina ryskorna. Christer Björkman förresten. Känns märkligt att han finns på riktigt. En människa i samma korridor. Sist han stack in huvudet på vår redaktion tittade jag förvånat upp mitt under en rejäl snytning. Jag vet vad jag har. Taskig tajming!

Christers docka.


Nåja. Sova sängen nu då. God natt Stockholm. God natt Globen.

Utsikten från sovrumsfönstret.


RSS 2.0