En kväll som gick till historien.

I lördags höll jag en liten Mello-reunion hemma hos mig med några av kollegorna från Melodifestivalen.
Så härligt att träffas! Pierre i mitten kom från Göteborg och ej med på bilden Sanna ända från Skellefteå. Vi handlade en massa god plockmat, och tårta!Som den koordinator jag är lyckades vi organisera en riktigt trevlig middag där alla blev mätta och lite extra glada.


Sedan var det dags att bänka oss framför TVn. De kommande timmarna steg ljudnivån och lyckoruset när vi insåg att Loreen kanske skulle lyckas vinna hela Eurovision Song Contest. För varje tolva (douze points) gjorde vi vågen och skålade i bubbel. Så härligt att fira med människor som tycker denna cirkus är rolig och engagerar sig.

Engagerade var vi verkligen! När vinsten var ett faktum var det bara till att hoppa in i en taxi direkt till fontänen på Sergels torg. Det blev inget bad men dock Spy bar de sista timmarna innan solen gick upp.Foto: Aftonbladet


Foto: Aftonbladet


Dagen efter var vi sjukt sega men vad gjorde det när Gärdet leverar 24 grader och denna gigantiska gräsmatta att sola på!

Direkt från SVTs kök.

En viss målgrupp i totalfokus under Estelles dop!

Hanoi.

Som utlovat kommer det ett par bilder från huvudstaden Hanoi vilket var vårt sista stopp i Vietnam.

Promenad runt Hoan Kiem-sjön. Gamla delen av Hanoi.Vi såg en kväll traditionell vatten-dockteater. En tradition från 1200-talet med trädockor som styrs med hjälp av stavar av människor gömda bakom skärmar. Dockorna ser ut att vandra själva över vattet. Lite konstigt och väldigt speciellt. Livemusik på vietnamesiska såklart. Kul att ha sett.


Åh, helskotta vilka åskoväder det var uppe i Hanoi! Har aldrig sett så mycket regn och blixtar från samma himmel. Det vara bara att stå still och hålla för öronen.


Sedan lyxade vi de två sista nätterna på Sheraton. Mys med morgonrock!


På fina hotell får man morgontidningen genom dörrspringan.


Sista poolen!


Och sista solen!


Bufféerna var överjordiska. Det fanns allt! Jag är skadad. Kommer aldrig kunna bo på annat än 5-stjärningt efter detta. Haha.


Tjejerna nöjda och glada med sin resa!

Hemåt igen.

Ska berätta om sista dagarna i Hanoi och lägga upp bilder när jag kommer hem. Nu är vi på Bangkoks flygplats. Känns uppfriskande med en kilt!

En avstickare.

Tre timmar oster om Hanoi ligger Ha Long Bay.
Dit gjorde vi en 2-dagars avstickare och spanade in magnefik natur.
Spana in bilderna och observera att de ar tagna med mobil.
Sa da kan ni tanka er hur vackert det var i verkligheten!Staden som inte går av för hackor.

Ja vi blev kvar i Hoi An langre an vi hade tankt. Vi har trivs sa bra med den mysiga staden, fina stranden och supergoda maten. Manniskorna har ar ocksa bland de trevligaste! Nu har jag verkligen varvat ner.

Harom dagen drog det kraftigaste askovadret fram over staden. Det blixtrade och dundrade samtidist sa hart som jag aldrig hort forut. Kraftiga vindar och osregn. Vi hann precis hem fran stranden och gick upp till vart rum. Efter en ordentlig knall flog Anna-Karin upp i min sang och i mitt kna. Men ogon stora som som tennisbollar fragade hon pa allvar om vi skulle do nu. Jag tycker sadana ovader ar ratt haftiga. Naturens krafter liksom. Men detta var faktiskt lite i det mesta taget.

Efter 20 minuter var det over. Nar vi cyklade in till stan den kvallen kandes luften kylig. Temperaturen hade  sjunkit till 29 grader. Snacka om att man vant sig vi varmen uppat 37! Nu ar det nastan lika varmt igen.

Idag flyger vi till Hanoi, huvudstaden, och om en vecka ar jag hemma igen. Det kanns faktiskt helt okej.Pa bron pa vag hem fran stranden en eftermiddag.

Mango paradise.

Dom kostar inte manga kronor har, de gula favoritfrukterna. Koper en varje morgon pa marknaden pa vag till stranden. Titta sa fint jag lart mig att skara upp dem ocksa.
Mmmmango!


Annat skoj som har hant ar att jag fatt ischias. Ont som tusan! Legat konstigt pa mage pa stranden. Kul grej det dar med att bli gammal! Ipren har gjort susen for tillfallet och hoppas pa battring i morgon.
Kram

RSS 2.0