Två dagar kvar.

Snart bär det av till Platanias, Kreta, för dessa brudar. Packar bikini, kaviar och euro.

 

Detta har hänt.

Har hittat ett utomhusgym. Det ligger bakom Kaknästornet som fastnade på bilden nedan i så vackert ljus. Gratis träning gillar jag.

Jag fick reklamjobbet för bensinföretaget St1. Helt fantastiskt roligt! Sedan blev jag av med det igen. Det behövdes en dialekt från Västra Götaland istället för en norrländsk. Typiskt. Speciellt för pengarna. Men tog en statistroll istället så kanske kan man skymta mig i en BMW i bakgrunden, om man tittar väldigt noga. Det var i alla fall några intressanta timmar på en bensinstation i Bagarmossen.

Var på ett jättemysigt mingel med aktörer från Piteå som bland annat jobbar med konferensresor. Vännerna Veronica från Pite Presenterar och Cicci från Pite Havsbad hade många fingrar med i spelet.

Har jobbat en lördag i Norrköping med min vän Kristin. Vi byggde och rev en monter för Bredbandsbolaget.  Lyxigt att umgås med en vän samtidigt som det rullar in några kulor.

Var på en fest vid Fjärilshuset och gjorde svensk-norska bus. Trött dagen efter med minnen att berätta för barnbarnen.

Gick till tandläkaren som konstaterade inga hål och MVG i munhälsa. 

Bokat resa till Kreta med faster Örebro. Vi åker en vecka på torsdag. Vi är bra vi.


 

Personalfesten.

I lördags höll SVT sin stora personalfest i kongresshallen Waterfront. Alla var där! Även jag. 2200 glada medarbetare minglade och dansade loss. Hade ont i fötterna till igår. Det betyder att det var en bra fest.
 
Jag och kombo Anna-Karin. Suddiga men redo för galej.


Cotton Club med Kayo fick det att svänga med cocktailjazz och 70-talsdisco.


Alla. Var där.


Darin var hemlig gäst och så himla bra.Back in bloggness.

Ja, nu rullar det ju med bloggandet. Roligt igen efter uppehållet!
 
Fixar och trixar med ny design. Det är rätt tidskrävande då man ska använda sig av en massa koder och det är jag inte så insatt i. Men testar mig fram. Satt uppe till 02 i natt till jag kände mig okej nöjd. De fyra bilderna ska på något sätt spegla mig, är tanken.
 
Annars så har jag det rätt luftigt på livsschemat just nu. Börjar jobba med Melodifestivalen i slutet av oktober. Alla helger är fulla med roliga aktiviteter och fester. Bara vardagarna som man kanske borde fylla med något, men det är inga större problem heller. Denna vecka har jag hunnit med en audition för reklamfilm, fått ja till två mindre jobb och provsjungit med en kör. 
 
Och så får man faktiskt ta det lugnt också.
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backebesök.

I helgen hade jag Evelina här på besök. Vi mös i det vackra vädret, gav Gröna Lund en match och vandrade söndagströtta på stan. Tack för titten "Linis"!
Sändningsuppehåll.

Var har hon tagit vägen den där bloggerskan, undrar ni kanske? Det började med att jag tog semester och blev lite lat. Sedan glömde jag bort lösenordet! Eller ja, riktigt så dum är jag inte, men jag minns att jag ändrade lite i mina inställningar sist jag var inloggad och efter det har jag banne mig inte lyckats komma in för att skriva. NU. Är jag här igen.

Hörs igen snart.
 
Jag och Anna-Karin i somras. Påväg hem över Gärdet med Allsångsballonger.

RSS 2.0