Till havs igen.

Vann en ny kryssning sist jag åkte med Birka. Tog med mig mormor som bjudit på alla dessa kryssningar genom åren. Nya smörgåsbordet var toppen, liksom underhållningen. Vi hade det trevligt även fast hela båten var ett enda stort "russin-disco". 


Vardagsmys.

Mitt mysiga sängbord. Nu blir det te och Skärgårdsdoktorn i sängen. 
Hälsningar från Turkiet.

Att åka till Alanya en vecka i oktober visade sig vara en riktigt god idé! Vi njuter för fullt av varma soliga dagar. Havet är grönt och kristallklart. Maten är också god. Jonathan är ett bra resesällskap. Vi blandar strandliv med äventyr så som båtutflykt och gårdagens 11,5 km långa vandring upp för den gamla stadsmuren. I morgon åker vi hem och några dagar i Backe väntar innan jobbet drar igång.
Min drog.

Under detta halvår har jag hittat vilken träningsform som passar mig bäst. Powerwalks och styrketräning på gym. Då kan jag bestämma helt själv när och hur länge och behöver inte anpassa mig till andra eller schemalagda pass. Tar till vara på tiden som är kvar innan jobbet sätter igång igen och tränar mer eller mindre varje dag. Älskar att bo på Gärdet med dess närhet till denna vackra naturen, om än något artificiell. Powerwalksen längs Djurgårdskanalen har blivit min drog.
 
 
 
 RSS 2.0