Som man bäddar.

Menvetnivad! Nu har min lilla 80-sängen allt fått maka på sig för en bredare variant. I vår lägenhet ingår en dubbelsäng men den står i Anna-Karins rum och jag har gladeligen nöjt mig med en liten provisorisk tills vidare. Den som propsat mest på att vi måste hitta en större till mig är nog faktiskt Anna-Karin. Så nu gjorde vi slag i saken. Hon ringe en vän med en bil och jag smsade till mig en 120-säng på blocket. Driftiga flickor fixar biffen. Vi blev nog även lite biffigare på kuppen. Tack snälla Bengt "Elak" för lånet av din monsterbil!Ps. Nu har jag två sängar i mitt rum så varmt välkomna att hälsa på mammor, pappor, fastrar och vänner!

Så grön och grann i stugan.

Men en julgran! Var kom den ifrån? Finns för beskådning i mitt trapphus. Hurra!

Ps. Den är äkta! En äkta köpt 08-gran!

Så grön och grann i stugan.

Artistsläpp.

Det var en rolig dag och inte alldeles jättelång. Först hölls en presskonferens där första halvan av startfältet med Melodifestivalens artister avslöjades. Thorsten Flinck var nog den stora skrällen. Sedan skulle alla bidrag med vår lotsning ta sig igenom de många stationer som bestod av intervjuer, fotografering, inspelningar, smink- och hårrådgivning med mera. Allt efter minutiöst schema. Skoj! Nästa måndag kör vi igen!


Rosett.

Det bara hände. Men så fina och sköna de är! Kan ha både på kontoret och fest eller när som hellst det passar med en rosett på magen!

Nya brallan.

Melodifestivalen kopierar.

När vi städar bland Melodifestivalens flyttkartonger dyker det ibland upp välkända fenomen mellan pärmarna.
Undrar om Malena letar efter denna? Nåja, vi behöver den faktiskt nu i dessa bråda Mello-dagar. I morgon bitti släpper vi artisterna till de första två städerna. Ska iväg snart och fixa i lokalen inför presskonferensen.

Melodifestivalen kopierar - Moa Axelsson, världens bästa praktikant!

Så ska det låta.

På våningen under vårat "Mello-kontor" har en ny säsong av Så ska det låta spelats in. Jag intog publikplats i eftermiddag och roades i ett par timmar av Galenskaparna/After Shave. Så under vintern 2012 kan ni titta efter en fasligt applåderande jänta i orange tröja.

Man måste ha mobilen avstängd under inspelning så jag har tyvärr inga bilder på själva galenskaparna.


Allsångsminne.

Småkikar på fotbollsgalan. Det bästa var ändå Björn Skifs med Break the Spell. Det får mig att minnas sommarens sista Allsångsprogram. Allt var fint. Stockholm, människorna och kvällshimlen. Jag har en känsla av att det blir fler sånna kvällar.
Hej tomtegubbar.

Ikväll blev det en aningen julig middag! Risgrynsgröt, skinksmörgås och apelsinklyftor. Spanade även in julpyntet på Åhléns på vägen hem och sa hej tomtegubbar!Soppa på en spik.

Söndagsmys hemma. Fisksoppa med fänkål står på menyn och rutigt golv är snyggt.


Stor tå.

Nu är det gjort! Det förbenade nageltrånget som jag trilskats med sedan början av september fick svar på tal i fredags. Doktorn opererade bort halva åbäket! Hu.

Min första operation någonsin. Lite humor att det bara var en nagel.
Bedövning är förresten en sjukt smart uppfinning!

 

 
RSS 2.0