Seg

Sitter vid datorn med gokissen i knäet. Har jobbat 2 nätter nu och känner mig minst sagt seg. Det har varit lugnt på jobbet hittills, får se hur sista natten blir. Gamlingarna kanske har gaddat ihop sig och tänker ge mig en match. Jag är förberedd på det mesta. Eller rättare sagt, jag är inställd på det värsta! Inte nog med att det blir 3e natten på rad, inatt ställs klockan tillbaka en timme och min arbetstid på 11 timmar blir istället 12. Jag kommer va sliten klockan 7 (8). Men va fan. Nu ska jag sluta sura ;) Nattjobb på helger ger bra me stålar å det är rätt soft ändå.

Min lilla Kokos vinner allt större del av mitt hjärta. Han är en trogen sängkompis även fast jag sovit till två på em. de närmsta dagarna. Han spinner så fort man kommer en halv meter ifrån honom och ligger gärna och snuttar på mina lillfingrar. Tycker lite synd om honom att det inte kommer ut nån mjölk från dem men jag kan ju inte klara av alla uppgifter som surrogat!
image3
Tripp, Trapp o Trull - Kokos med syskonen
image4
Kokos SvenssonTorsdag

Har ätit upp kycklinggrytan "a la Thailand". Mm gott me kokosmjölk å röd curry! Tyvärr fick jag dinera ensam. Jonathan jobbar lååånga dagar borta på kraftverket å kommer nog inte hem förens ikväll :(

Hämtade kissemissen igårkväll. Han å brorsan låg och snuttade på mamman när vi kom till Linda. Hade dåligt samvete att separera dem. Vi var där ganska länge innan vi till sist bar med oss vår lillkille ut. Jag höll och Jonathan körde. Rossön-Backe. Det gick jättebra! Han somnade i filten innan vi var framme. Så duktig så! <3

Han hade mycket nytt att snusa på men i natt har han mest sovit snällt i våran säng. :)

Vi har kommit fram till namnet Kokos. Jonathans val. Passar bra eftersom han är vit å orange och inte speciellt maskulin ;)

Vi har lekt, sovit å gosat idag. Jag ska jobba i natt så jag försöker vila så mkt som möjlig inför de 11 timmarna. pust.

Ville visa en bild på charmören men har ingen bra än. Lägger ist upp en på förra missen Maja.


Hon var vild och vacker!
image1

Jag vill också vara med!

Heej! Nu är jag äntligen här med min egen fanatastiska blogg ;P Jag har länge varit sugen på att skapa en men inte riktigt haft tid eller motivering. Jag gör ett försök! Det kommer mest bli kortare inlägg och istället mera bilder för sådant tycker jag är så himla kul ;)

Är för tillfället hos kära mor. Har lunch så då passar det bra att sticka in en sväng, nära och bra. Jobbar på blomsteraffären idag. Jag gör arbetspraktik där de dagar jag inte har något jobb på sjukan. Det är rolig med blommor.

Nu, The Big News! Jag ska "bli med katt"!! Jag som är en kattmänniska ut  fingerspetsarna ska äntligen få en liten hårboll att överösa med kärlek. Har haft 2 katter tidigare. Missan fick jag när jag var 4 år. Hon var en trogen vän och blev ärofyllda 11 år innan hon fick juvertumör och fick somna in. Maja, hennes barnbarnsbarn var en vacker långhårig tjej som tyvärr vistades för nära vägen och dog förra hösten. Jag och Jonathan ska hämta vår lillkille redan  i kväll. Han är nu 8 veckor och Linda och Anders som han bor hos ska åka till Thailand på fredag och behöver flytta snarast. Egentligen var det en tjej jag tingat. Var lycklig över söta röd-vita Doris. Men för några dagar sen visade sig Doris ha både snopp och kulor. Linda ursäktades sig men vi bestämde oss att ta katten ändå. Synd på namnet Doris bara. Jag hade verkligen fastnat för det. Vi vet inte säkert vad det bli istället. Vi får se när vi hämtar honom. På listan finns bl.a. Kokos, Percy och Tyfus.

Snart slut på luchen. Ciao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0